2 Comments for euro and 666 and the e

Read all 1648 comments »

euro and 666 and the e

by Anonymous - 5/30/11 4:13 PM
Ok, let's see 666 is a human number, so every human can see it if he search. So let's go to the EURO coin. We will see in this picture (if you visit Euro Sign on Wikipedia you will find it) that with 3 of 6 we can design the EURO coin. They say that E is the first letter of ΕΥΡΩΠΗ, a greek name of a woman. But that's not true. It's a head, with two horns.

No let's see something very importand. A was very lucky to go straight to it. Δανιήλ 2:32-33, 41.

It writes about the statue that Ναβουχοδονόσορ saw : "Τότε είδε μια τεράστια εικόνα (=άγαλμα) ενός ανθρώπου φτιαγμένου από διαφορετικά μέταλλα· “το κεφάλι της... ήταν από χρυσάφι, το στήθος και οι βραχίονές της από ασήμι, η κοιλιά της και οι μηροί της από χαλκό, οι κνήμες της από σίδερο... τα πόδια του και τα δάχτυλα, ένα μέρος μεν από πηλό κεραμέα, και ένα μέρος από σίδερο” Δανιήλ 2:32-33, 41.

No, go to the 1 EURO coin. You will see what i am talking about.

Why EURO exist. The countries who make EURO their coin they had to give authorites to a group of private banks the EKT.

Let's what it said: "“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.

and something else:

"7 Και του δόθηκε να κάνει πόλεμο με τους αγίους, και να τους νικήσιε· και του δόθηκε εξουσία επάνω σε κάθε φυλή και γλώσσα και έθνος.
8 Και θα το προσκυνήσουν όλοι αυτοί που κατοικούν επάνω στη γη, των οποίων τα ονόματα δεν γράφτηκαν στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου, που είναι σφαγμένο από τη δημιουργία του κόσμου."

"16 Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
17 Και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666.

I am sorry for Greeks but i think you can translate it and find it in English.

Please think about what i told you. The EURO system money, the ECB (Europe Central Bank) and the World Banks.... All these stuff are very obvious and maybe they wanted to think of that........

1 Reply: Post a Reply

RE:euro and 666 and the e

by Courtney - 3/05/13 5:07 AM
Heck yeah this is exactly what I neeedd.

Read all 1648 comments »

Comment on euro and 666 and the e

Spam, links, and email addresses will be removed.